The post Lynlækker torsk med porre og tomat appeared first on Grydelappen. En nem der med få ingredienser og minimalarbejdsindsatsgiver et lækkert resultat
Smør torskefileterne med pesto og rul dem sammen til to lige store roulader. Bind en stor skive lufttørret skinkeomkring hver roulade, så fileterne holdes på plads, og sæt dem i et ovnfast fad
Torsken steges blot på en varm pande, til den næsten er hvid hele vejen igennem (det kan man sagtens se på siden af den, mens den hygger sig på panden)
Strø torsk med lidt salt og damp i en gryde med vand (evt. tilsatlidteddike) under låg i ca. Anret den dampede torsk med sprød bacon, rødbeder, æg og lidt hakket purløg
Læg torskefileternei et smurt ildfast fad. Rens champignonerne og hak dem groft. Fordel blandingen hen over torskefileterne og steg dem i en forvarmet ovn i ca
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. R. ø. d. b. e. r. n. a. f. m. t. å. s. v. o. ,. g. j. k. l. p. y. D. T. u. O. ". J. (. ). S. 2. 1. 5. h. 4. 0. ½. c. F. K. G. æ. 3. B
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. t. r. å. s. d. f. o. u. g. ,. j. l. k. a. p. m. n. b. v. æ. h. ø. c. y. H. J. S. T. F. 2. 1. 3. 4. ½. %. K. 8. 5
Opskrift på torsk på en lækker og anderledes måde. Det blivervirkelig let og lækkert. Vi plejer at lave denne ret, når jeg har været på Øresund og fange frisketorsk
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. M. m. u. s. ,. d. e. j. l. g. f. k. r. t. v. a. J. ø. b. o. S. p. h. n. H. 7. 0. 1. å. 2. q. L. æ. P. T. y. D. c. 8. (. z. ). V
Bland forårsløg og korianderi og læg torskestykkernei wokken, så kokosmælken lige dækker. Jeg har egentligville lave denne ret – eller noget der minder om – i lang tid, men det er først nu, det rent faktisk er blevet til noget
Forberedelsestid. Tilberedningstid. 20 minutter. 15 minutter. 2 store stykker tors skåret i hver 2 mindre stykker 4 skiverparmaskinke 1 blomkål 2 spsk dijonaise 1 bdt dild 50 g jordnødder Lidtsesamolie Salt Peber Lidt smagsneutral olie Vask og rens blomkålen, og del den [. 2 store stykker tors skåret i hver. 4 skiverparmaskinke. 2 spsk dijon. 1 bdt dild
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.