Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjordenden ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønneasparges samt feta- ogfetakombinationen, som smager supergodt
Kalvesteg af egen avl, Hasselbach kartofler (og nej, de hedder altså ikke hasselbagte…), en lækker blanding af gulerødder ogfennikel (mere om den i morgen) og så sovsenmed de små, grønne peberkorn i
Smag retten til med salt, hæld en håndfuld peanuts over, og server. Krydr med salt og peber, evt. En superhurtig gryderet med masser af vintergrønt - børnevenlig, da grøntsagerne ikke er i store stykker
Rul skinken omkring og fastgør meden tandstikker. Læg en skive serranoskinke på et spækbræt, knæk enaspargesog læg de to halvdele og et stykke parmesan oven på
Hæld dressingen over de grønne grillede aspargesog pynt med høvlet vesterhavsost. Rør det sammenmed sat og peber og hæld en tynd stråle olivenolie i indtil det tykner til en lækker creme
På med dine asparges, ogvend dem af og til, til de er møre (menmed bid) og flot gyldne i det. Si herefter vandet fra og smid dilden i blenderensammenmed ca
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.