Torskefilet med pesto og gulerødder
Thorfisk.dk
Thorfisk.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Ingredienser
  • til 2 personer
  • Tilberedning: ca. 30 min.
  • </div>
  • 225 g torskefileter
  • 1 pk. fettuchine pasta
  • 8-10 små tomater
  • 2 gulerødder, skåret i tynde stave
  • Olivenolie
  • 4 spsk. grøn pesto
  • Salt & peber
  • Purløg
  •  
  • Persillepesto
  • 1 lille bundt bredbladet persille
  • 2 dl. olivenolie
  • 1 spsk. ristede pinjekerner
  • 15 g parmesan
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1/2 fed hvidløg
  • Salt
  • Send indkøbsliste SMS
  • Send som e-mail
  • Print opskriften
  • Del på facebook

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.