Torskefilet med sprøde grønsager i karrykokos
Thorfisk.dk
Thorfisk.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Ingredienser
  • til 2 personer
  • Tilberedning: ca. 45 min.
  • </div>
  • 225 g torskefileter
  • 1 bdt. forårsløg
  • 100 g sukkerærter
  • 1/2 rød chili, befriet for kerner og hakket
  • 2 dl. kokosmælk
  • 1-2 spsk. citron eller limesaft
  • 1-2 tsk. karry
  • Salt og peber
  • 200 g basmati eller jasmin ris
  • Purløg
  • Olie
  • Send indkøbsliste SMS
  • Send som e-mail
  • Print opskriften
  • Del på facebook

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.