De er fyldt med ovnbagt laks (du kan også bruge røget eller varmrøget laks), limemarinerede ogsprøde strimler af grønsagerog en kølende tzatziki-skyrcreme med dild
B. o. l. e. r. i. k. a. y. n. g. d. m. ,. s. j. å. f. b. 1. 9. 6. 0. ’. 7. D. t. ø. v. I. u. F. æ. H. h. M. 3. 2. p. –. (. ). K. ½. 5. c. S. P. -. T. V. L
Rist dem let på panden drys med salt og peber. Rul den ud på det medfølgende bagepapir. Server salat og hjemmelavede ovnkartofler til og måske en lækker bearnaisesauce
Form farsen med en ske og steg dellerne et par minutter på hver side, så de bliver sprøde. Jeg er vild med alt fra klassiske frikadeller eller de græske af slagsen, kyllingefrikadeller og fiskefrikadeller til vegetariske deller
Egentlig endte jeg med at bage denne sprøde sag da jeg lige havde nogle pasteuriserede æggehvider jeg skulle finde et formål til, men de kan sagtens laves med almindelige æg
Med øl og marengs, hvilket gør dem ultra sprøde. Uanset hvormange variationer af vafler jeg er stødt på – noglemed banan, noglemed grahamsmel andre med korn og proteinpulver… ja, så er der bare ikke noget, der slår gode gammeldags vafler, præcis som min mormor ville have lavet dem
Men nogle gange har man bare travlt, og man vil alligevel gerne have et flute med lækker smag. Hvordan laver man et flute med rigtig god smag uden brug af surdej
Start med at riste pinjerkerner på en pande, til de er let gyldne ogsprøde. Derudover kan det være meget afhængigt af sæson, og jeg synes næsten, at man skal bruge de råvarer, grønsagerog frugter, som er aller bedst på lige præcis det tidspunkt
Noget så simpelt som løgringe, super sprødeog lækre. Det er egentlig ikke fordi vi spiser dem særligt tit, men de smager altså bare godt og passer perfekt som tilbehør til en god burger, eller bare som en lille hyggesnack
Tør kartoflerne af i en rent viskestykke, og vend dem herefter med citronsaft og krydderier i en skål – masser krydderierne ind i kartoflerne med hænderne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.