Hvis du ikke allerede havde gættet det, så lad mig starte med at sige, at dette ikke er en juleret (dem tænker jeg, at I ser ret mange af i øjeblikket)
Denne ret opstod egentlig lidt spontant, da jeg en dag skulle lave aftensmad med min veninde K. Retten er vegetarisk og glutenfri, nem og hurtig at lave, super sund og lige så god dagen efter
S. o. m. j. e. g. h. a. r. s. k. v. t. l. i. d. p. å. b. n. ,. æ. f. y. u. D. C. R. ø. ). V. O. 3. 5. 0. N. M. E. I. c. (. 2. 1. 4. -. ½. 8. %. A. L. B. K. H. J. . P. 9. é. T. ) g
Inspirationen til dellerne kommer nemlig fra Julie Bruun, der ligesom jeg blogger hos Bloggers Delight, og som laver en masse lækre ting og sager som fx disse spinat veggie-deller
Jeg er vild med pastaretter, og når jeg skal lave hurtig aftensmad eller skal finde på noget fra ingredienserne i køleskabet, så bliver det faktisk ofte et eller andet med pasta, hvor det hele blandes sammen på en pande
Tortelliniálacréme (med s. sesam/solsikke låg og Tortelliniálacréme. Som jeg før har skrevet, er jeg ikke til salater bestående af agurk, tomat og iceberg
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.