Det har egentlig intet at gøre med dette indlæg, men fordi øl fik mig til at tænke grønt, fik jeg en umådelig træng til broccoli, - ja en lidt underlig tanke, men når det er sundt, billigt og smager godt så hvorfor ikke
Hvad vindueskarmen, køle- og køkkenskabet kunne tilbyde en højhellig lørdag aften – endte ud i en dejlig pesto, som klædte de kedelige grøntsagsrester en hel del
Cremet pasta med asparges, ærter og parmaskinke. Aspargessalat med krydderurtedressing. Grønne asparges kan man efterhånden købe hele året, men de er absolut bedst her i foråret og forsommeren, og det er også nu, at de er til at betale sig fra
Kødboller med rejesauce og forårsgrønt. Thainudler med svinekød. Men hakket kød kan bruges i rigtig mange forskellige retter, og det er det ugen kommer til at handle om her på bloggen - der vil være både velkendte og helt nye retter
Hvis du står og vil prøve nogetnytog vil skifte burgerbøffen ud mednoget andet, så vil jeg klart anbefale portobellosvampe, som du kan fylde mange lækre ting i og bage dem i ovnen
Vi starter med en gang kartofler som tilbehør, så er der tre hovedretter med henholdsvis svinekød, kylling og fisk - alle tre kødtyper der egner sig virkelig godt til citron
Bøfsandwich med bagte tomaterog lynsyltede rødløg. Derfor har jeg lavet dette tema med fem forskellige burgere - de er alle med kød, men meget forskellige ogmed forskelligt fyld
Kyllingefad med honning og sennep. Braiseret kylling med bønner. En gang imellem køber jeg en hel kylling, men derudover er det sjældent, at jeg køber andet end brystfilet og inderfilet
Djævleæg med chili og citrusagurk. Snoede påskebrød med anis. Og alle retterne egner sig desuden til en god frokost året rundt - endda til en julefrokost
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.