dag i min toscanske madforsøgsugeNår man siger det toscansk køkken, tænker man nok på pasta i lange bløde bander, men der er altså også en del kartofler, de gemmer sig bare lidt bedre
dag i min toscanske uge. Dette er en enkel toscansk grøntsagsret. Der er ikke særlig mange danske opskrifter med bladbeder, så det er dejligt at finde en opskrift fra det toscanske køkken
dag i min toscanske madforsøgsuge. Der er ret mange retter med kyllingelever i det toscanske køkken. 3. Dette er en super lækker pastaret, som de fleste vil kunne lide, selvom de ikke kan lide kyllingelever ellers
Karolines toscanske tomatsuppe koges op som den er. Jeg er RET meget bagude med mine opskrifter. Men håber at kunne hale op på dem, ellers får i dem smækket i et enkelt indlæg allesammen med en kort beskrivelse, link til opskrift og selvfølgelig min karakter og billeder
Riv brødet i mundrette stykker – direkte i en salatskål. Anbring alle de øvrige ingredienser ovenpå, krydr med salat og peber og dryp derefter olivenolie og rødvinseddike over salaten, der blandes med to skeer
Her er det en lille grydesteg – et stykke snøret tykkam af den slags, man normalt bruger til gammeldags, grydestegt oksesteg – der er tilberedt på bedste, toscanske vis, og hvis du har lyst til at prøve det samme, kommer opskriften her
Enkel mad med toscansk inspireret velsmag. Borlottobønner er italienske af oprindelse, men de vokser rigtig godt her – også i det klamme sommervejr, vi har haft
Tænk bare på det toscanske landkøkken. Vil du gerne kende den perfekte, ufatteligt simple, citronsovs, der får selv tørret billig-pasta til at smage fænomenalt
her på retten Cinghiale in dolcefort – eller toscansk vildsvin i sur-sødsauce på dansk. Jeg giver dig også en række gode råd og tips til, hvordan du bedst kan tilberede den lækre toscanske ret
Om mig. Olga. Jeg elsker at lave mad og bruger meget af min tid på mad og alt hvad det indebærer. Jeg kigger altid efter ideer i min hverdag og bliver inspireret på mange måder, men falder selvfølgelig også nogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
Den toscanske kyllingeleverpaté er en klassisk antipasto sammen med tomat-bruschetta, diverse salami-udskæringer og lufttørrede skinker, når der skal varmes op under sulten
Bordatino er synonym for den berømte toscanske suppe Ribollita. Du står altså med opskriften på en ældgammel toscansk suppeopskrift, der blev til af resterne fra gårsdagens bord
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.