) Da jeg oftest laver andestegen til jul dagen i forvejen, starter jeg med at give jer opskriften på perfekt stegt andestegmedæblerogsvesker, helt traditionelt
I torsdags var jeg sent på arbejde, så det blev ikke til Mortens and den aften, lørdag var dagen så, hvor jeg ville lave and og orkede alligevel ikke den helt store langtidssteget andesteg, så det blev til andebryster i stedet for
E. n. s. a. f. t. i. g. k. r. y. d. e. m. æ. b. l. ,. v. o. D. j. å. p. u. ø. K. w. 1. 2. 5. 0. 3. h. ½. (. c. ). S. T. 7. -. P. I. R. H. N. 4. /. O. J
Snit rødløget i tynde både eller små tern, hak persille og ramsløg fint, og skær æblerne i tynde både, bland det sammen med saften fra citronen og olivenolien, tilsæt lidt god flagesalt samt frisk kværnet peber
I. a. f. t. e. n. h. r. j. g. l. v. s. i. k. m. o. D. b. d. u. ø. ,. å. æ. O. C. M. p. A. ). . F. -. 1. y. V. E. T. S. H. L. B. (. c. 3. N. R. P. G. ½. 2. 0. 5. 6. 4. z. J. à
Denne traditionelle opskrift på pesto alle genovese er vedtaget i consorzio del pesto genovese, en forening af lokale pestoproducenter og restauratører i Ligurien
En helt klassisk andesteg fyldt medsveskerogæbler er næsten uimodståelig sådan en juleaften. NEM OG OVERSKUELIG FREMGANGSMÅDE TIL KLASSISK ANDESTEGMEDSVESKEROGÆBLER
Fjerne kernehuset æblerneog skær en ridse hele vejen rundt om æblet med en skarp kniv. Bland mandelflager med sukker, mel, blødt smør, revet kokos og et nip kanel
æblerne, nødderne ogyoghurten. det syrlige, søde, salte og fede går op i en højere enhed. Selv om der bruges forholdsvis meget sukker og smør, så opleves desserten som forholdsvis let pga
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.