Hovedingrediensen er basilikum blandet med olivenolie, pinjekerner, ost og hvidløg. Jeg har endnu ikke fundet et glas medpesto hvor osten var en del af ingredienserne og pinjekernerne er ofte skiftet ud med cashew nødder
En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino
Herefter tilsættes grana-ost og hvidløg, og pestoen røres sammen med en ske. Denne opskrift er lavet med økologiske solisikkekerner i stedet for pinjekerner, så også nøddeallergikere kan spise med
En normal pesto laves ofte med masser af basilikum og olivenolien, men jeg synes, at både basilikum og olivenolien kan blive for styrende rent smagsmæssigt
En normal pesto laves ofte med masser af basilikum og olivenolien, men jeg synes, at både basilikum og olivenolien kan blive for styrende rent smagsmæssigt
Smag til med salt, peber. Vegansk basilikumpesto – kun rene råvarer. Min far laver den bedste basilikumpesto, men som veganer kan jeg ikke længere spise den fra den oprindelige opskrift
Hvad vindueskarmen, køle- og køkkenskabet kunne tilbyde en højhellig lørdag aften – endte ud i en dejlig pesto, som klædte de kedelige grøntsagsrester en hel del
D. e. n. w. k. d. h. a. r. t. v. æ. M. o. s. f. ,. i. l. u. y. g. m. ø. b. j. å. ). 8. 2. p. (. S. E. I. ". -. J. c. T. 4. 1. 3. V. K. L. B. R. F. /. A. 6. 0. G. H. P. 5. N. ½. 7. 9. z. á. C. O. ) l
Den grønne pestomedbasilikum smager også fantastisk sammen med pasta. Kold pastasalat med rød pesto. Den her pastasalat er sprød, sød og med bid i og er også rigtig lækker til når grillsæsonen starter eller på et buffetbord
Smør og mel til at smøre og drysse springformen med. Torta della nonna betyder ‘bedstemors kage’ og er en af de klassiske italienske desserter, der er at finde på menuen på de fleste italienske spisesteder – ofte også i præfabrikerede udgaver
I. a. f. t. e. n. h. r. j. g. l. v. s. i. k. m. o. D. b. d. u. ø. ,. å. æ. O. C. M. p. A. ). . F. -. 1. y. V. E. T. S. H. L. B. (. c. 3. N. R. P. G. ½. 2. 0. 5. 6. 4. z. J. à
De første par gange jeg smagte det, var jeg ikke videre begejstret, men efterhånden er jeg blevet ret så vild med dette alternativ til den almindelige basilikumpesto
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.