H. a. r. b. g. t. e. n. l. i. p. o. u. d. s. h. f. ,. å. v. y. D. m. k. j. æ. O. N. w. q. -. ø. ). G. (. 1. 2. 4. 5. 0. 3. +. ½. 6. L. c. R. M. P. T. S. V. B. J. E
Dog er der én ting, der alligevel gør, at de her gulerodsboller skiller sig ud fra mængden. Jeg beklager, at der har været lidt stille fra min side på det sidste, men jeg har simpelthen haft så travlt med lektier, træning, en smule arbejde, lidt AT-synopsis (gymnasiet er fyldt med fancy forkortelser), og hvad hverdagen ellers byder på
Gulerodsboller med havregrød, rugmel og rosiner (ca. Indimellem er det altså skønt bare at kunne smække en hurtig dej sammen og have lækre, friskbagte boller inden for en time eller to - og ikke fireogtyve
Dette og næste indlæg kommer til at dreje sig om gulerodsboller. den med groft mel, uden fedtstof, med en luftig krumme og ikke mindst den meget hippe og berygtede surdej
Follow my blog with BloglovinJeg har lavet disse gulerodsboller utallige gange og de er lige gode hver gang, de er bløde og svampede, samt er de stadig gode efter en tur i fryseren
Disse boller smager dejligt og er super mættende. Opskriften er udviklet af vores gode ven Lasse, som også kendt fra vores Instagram som “Bolleprinsen“
Han har kunne lide alle de forskellige slags jeg har forsøgt mig med, men disse glutenfri gulerodsboller er blevet et helt stort hit – ligesom de glutenfri sandwichbrød, som der også kommer en opskrift på
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.