Stil igen kagen i køleskabet et par timer, så bærtoppingen stivner. I en anden skål piskes æggehviderne stive, hvorefter der forsigtigt vendes flormelis i
Med fare for at gentage mig selv, så vil jeg gerne hylde det italienske køkken. Gang på gang tager det mig med storm med sin enkelthed og lækre smagsnuancer
SÅ kommer det bedste, fordel dulce den leche jævnt hen over kagen, og brug herefter en strikkepind, gaffel, grillspyd eller lignene og rør i overfladen så de to dele bliver blandet en smule sammen
De små figurer behøver ikke at blive tilblandet noget for at stivne i den ønskede form. Her en how-to på hvordan man laver en sød lille bamse, denne passer rigtig fint både til kager og til cupcakes
Åh jeg tror, at jeg har fundet mig en ny yndlings is – for søren den smager godt. Først skal du sørge for at lave din dulce de deche, det kan eventuelt gøres nogle dage før, og placere den i køleskabet, så den er kold
Jeg har efterhånden øvet mig en del på hele contour/highlight processen og selvom det kan virke som en storudfordring at perfekte, er det nemt at lære, og med de rigtige produkter ved din side, bliver du contour queen, in no time
sukker)Plasticpose, sukker, pastafarve og tandstikker klar til kampPlasticposen brættes op og pastafarven skrabes af på platicposens indvendige sideSukkeret hældes iGnid nu sukkeret imellem posens side, så farven bliver ligeligt fordelt i hele posens indholdNår al sukker har en ens farve, så er det klar til brug
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.