Det tredjeslags fyld har en nøddecremebase. Råt/raw kakaopulver har en mildere smag end det ristede kakaopulver og for nogle kan den bitre smag af chokolade mangle, når den ikke er ristet
Treslags kan man lave på meget kort tid, og så er der lidt forskelligt at nippe af. Rør flødeost – Philadelphia for eksempel - med fintrevet peberrod, lidt flormelis og lidt edddike
Hvis du klikker på billedet, får du treforskellige serveringsforslag. asparges med treslags dip. Jeg har lavet en tomatpesto til de kogte asparges og en myntedressing og garneret den tredje part med rød tang”kaviar”
Denne gang treforskellige varianter, en ny mens de to andre er nogle jeg har forsøgt at forbedre. Rør ingredienserne til de forskellige smagsvarianter i isbasenHindbær
Jeg lavede variationen med kakao og fik derved 2 chokoladekager ud af det. Det blev 2 dejlige kager. Det her er også en opskrift der stammer tilbage fra min barndom - det er min tantes opskrift - derfor hedder den Eve's kage hjemme hos os
Jeg ved ikke helt, om man kan kalde tre sammensatte ingredienser for en opskrift, men ikke desto mindre bliver netop disse tre til svampede, sunde chokoladebrownies
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.