Tun-deller m/råkost & purløgs-dressing
Vildmedmad.dk
Vildmedmad.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 spsk. Citronsaft
  • 2 knsp. Chilipulver sød
  • 1 bdt. Friske korianderblade
  • 4 spsk. Rapsolie
  • 1 spsk. Havregryn
  • 1 stk Løg eller zittauerløg
  • 2 spsk. Smør, saltet
  • 2 stk Tun i vand, konserves
  • 0,5 dl Vand
  • 1 stk Æg
  • 2 knsp. Salt, groft
  • 2 spsk. Hvedemel
  • 1 spsk. Citronsaft
  • 1 bdt. Purløg
  • 2 knsp. Salt, groft
  • 0,5 l Creme fraiche 9 %
  • 1 spsk. Solsikkekerner
  • 1 spsk. Rosiner
  • 5 stk Gulerødder, fint eller groft revne
  • 2 stk Æble, revet/ i tern

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.