Maden har bestilt hele rødspætter – ok – det får han så, men jeg vil hellere have noget andet. Jeg har læst nogle forskellige opskrifter på tun krebinetter – så nu skal det afprøves
Og det er meget sjældent, at jeg spiser det. Jeg ved det godt – det er slet ikke så smart at spise tun, eftersom de nærmer sig at være en truet dyreart
Jeg brugte dem i pitabrød sammen med salat og dressing. Jeg manglede et godt alternativ til de almindelige hakkebøffer, så derfor forsøgte jeg mig med et par kikærtebøffer i stedet
Frisk tun er virkelig lækker mad, og så er det super sundt. Tunen er bedst, hvis du køber den hos fiskehandleren, men til hverdagsbrug kan den fra supermarkedets frysedisk også bruges
I modsætning til hans opskrift, steger jeg tunen kort og ruller den i sesamfrø. Jeg bruger også lidt avocado hvis fede smag komplementerer chilli, grapefrugtsaft og forårsløg
Du kan derfor også vælge at komme det på knækbrød i stedet. Moussen har jeg lavet af en dåse tun, 30 g hytteost og 20 g mayonnaise. Retten indeholder 480 kalorier, og deri er næsten 200 af dem i rugbrødet. Det er en simpel og lækker ret, som tager 15 minutter at lave
Denne forret er bare så enkel, fin og delikat. Lidt let stegt tun, som har marineret i olie og soya – serveret med en lækker avocadocreme og et drys af koriander og ristede sesamfrø på toppen
Tunen skal være af topkvalitet og ligesom tun til sushi. Pisk en dressing sammen af citronsaft, revet skal, olivenolie, hvidløg, persille, salt og peber
Det sjove med tun er jo, at hvis man steger det bare ½ minut for længe, så kan det være både tørt og kedeligt, men stegt rosa er det saftigt og virkelig velsmagende
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.