I. d. a. g. h. n. l. e. r. t. o. m. s. k. /. p. i. v. f. A. D. H. E. b. j. å. J. 3. ø. ,. æ. u. B. 1. 2. V. N. y. M. ". (. ). O. L. c. S. P. w. G. -. F. 0. T. x. %. K. R. U. #. z. *
Stenalderkosten bliver også ofte en livsstil, som ligger sig op af gode værdier såsom at passe på naturen og dyrene – og derved få mulighed for at spise de sundeste og bedste råvarer, så vi som mennesker også bliver den sundeste og bedste version af os selv
S. y. n. e. s. d. u. o. g. å. ,. t. r. l. i. a. f. j. h. v. P. k. m. H. æ. p. I. 1. 0. b. D. 2. ½. J. ø. ). -. /. K. E. L. w. C. A. R. B. (. N. F. ". 3. x. c. M. W. G. 4. 5. V. 6. U. 7. 8. 9. =. O. #. z
tilsætningsstoffer, tilberedt med moderne teknikker og med en smag som moderne. hvor han har kvittet pasta, ris, hvede og sukker og nu lever af stenalderkost
Og her er jeg så, en varm sommerdag i færd med at samle lidt urter til min aftensmad. Stenalderkosten – eller palæo om man vil – er på alles læber for tiden
Der skal bruges en almindelig blender til mandelsmørret, eller en stavblender med minihakker(. Først bliver det til en slags grov mandelmel, derefter nærmest marcipanagtig masse og til sidst bliver det til blødt, næsten flydende smør
moderne stenalderkost, og selvom jeg personligt er alt, alt for glad for mad til at kunne følge en helt særlig diæt, der udelukker mange af mine favoritter, er jeg altid meget interesseret i at følge opskrifterne, der kan være meget inspirerende
Der er kommet en ny brødfavorit til byen. Derfor har jeg forsøgt mig med et mere kaloriefattigt “rugbrød” – der tilmed smager, ligner og dufter som rugbrød
Men dette er hvad jeg vil servere for mine gæster til påskemiddagen. Jeg anretter med bagte rodfrugter, semi tørrede tomater samt Thomas Rodes ”grillede skalotter” fra Bogen ”Stenalderkost”
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.