Et af de store spørgsmål i december er beskaffenheden af rødkålenjuleaften. Jeg har langtfra afprøvet alle blenderenstalenter, så jeg vil komme tilbage til den, efterhånden som den kommer i både sovser og supper – og får lov at lave mayonnaise og andet guf
Vandmelonerne er fremme i stort tal nu, så prøv en frisk forret med den røde kaloriefattige frugt. Nu hvor varmenvender tilbage, er det godt at have en kold suppe på programmet
I Marokko er man storforbruger af saltsyltede citroner. I denneuge er det blevet til pastarørene cannelloni med fyld af aubergine og gemt i en tomatsovs med mozzarella
Der er stort set ingenende på alle de spændendeog anderledes måder, man kan bruge rester på. Jeg har været der før (ogogså skrevet om det), og det var en lige så storen oplevelse denne gang
Det andet lag består af et lag god kagecreme, og derpå en masse friske jordbær i tynde skiver. Jeg er bare altid i tidsnød og snyder mig derfor til at lave enstor
Netop at forarbejde maden allerede i munden lægger Birthe Straarup stor vægt på, og der er ingen tvivl om, at det har stor betydning for optagelsen af næringsstoffer og for fordøjelsen – og dermed for hele vores velbefindende
Det falder én i øjnene, at der er langt fra dette billede af en mand, der spiser frokostensammen med sin ko – til et billede af en dansk stordriftsstald
W. e. k. n. d. s. t. å. r. f. o. ø. ,. g. h. i. u. m. æ. v. a. l. b. y. p. J. j. -. D. w. H. M. O. T. ". c. G. F. Q. A. L. S. B. (. 4. ). K. &. 1. 2. 8. 0. 5. 3. 6. %. x. V. Æ. R. g g
Ugens hovedret er denitalienske ret, polenta, som består af en tyk grød af majs, der bredes ud og skæres i firkanter eller stikkes ud til små runde “sole”
Ugens treat forslag. Tænker enSTOR gryderet, men ved endnu ikke hvilken. (Du vil elske dig selv i løbet af ugen, når grøntsagerne til dagens ret, allerede er vasket og skåret
Ugensmenu . Derfor holder vi i denneuge pause fra de stærke orientalske retter og tager en tur til den danske underverden, lige dér hvor rødderne huserer
Derfor er det tilladt at bruge alle slags grøntsager, pasta og bønner. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se et stykke nede i spalten th
Ugensmenu . De danske asparges er ikke helt klar endnu, men man kan købe fine tyske ogitalienske asparges nu, så det ER en mulighed at hapse et par grønne stængler til ugens linsekarbonader
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.