2 1/2 dl
ris er det cirka 3 3/4 dl koldt vand. Jeg skruer først helt op for varmen UDEN grydelåget på og når vandet koger skruer jeg ned på 1/3 af hvad min kogeplade kan. Så kommer jeg også grydelåget på, så det ligger på skrå. Når jeg kan se at det meste af vandet er suget op af risene, skruer jeg ned på allerlaveste varme. (Vær opmærksom på at kogetiden er kortere end hvis risene ikke var udblødte.)
D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. å. v. g. h. l. y. a. d. b. ,. j. ø. m. -. æ. J. O. u. K. c. (. 4. ). 1. 2. H. F. 8. S. G. N. 9. 0. 3. I. 5. 6. 7. M. T. E. R. L
Der er efterhånden mange spørgsmål og svar på denne opskrift, og mange af dem går igen. Du kan dog risikere at glas og keramik knækker pga varmeforskellen imellem dejen og stegesoen
Frisk rosmarin. Frisk timian. Overhæld opstillingen med olivenolie og gnid fuglen ind i frisklavet kryddersalt af finthakket timian og rosmarin, groft salt og fintrevet citronskal
Verdensbedste brød – Det er en lidt stor mundfuld. Man kan jo nemt komme til at slå et større brød op end man kan bage, så måske skal jeg i stedet kalde det ”værtens bedste brød”
N. u. v. e. d. j. g. o. t. ,. a. i. m. s. b. l. n. æ. k. r. å. h. f. p. J. c. C. y. M. K. '. ø. D. O. S. Å. H. ). (. 2. 0. -. 5. 7. 1. 6. ½. %. R. T. I. E. F. 9. B. V. L. é
Se opskriften på bloggen Kvalimad HER . 'Verdensbedste brød' kræver til gengæld, på trods af en meget enkel og kort håndtering, at man har et par timer til rådighed inden brødet skal bages (modsat de koldhævede boller), hvilket dog er 'ventetiden' værd - man får nemlig et skønt brød, med en perfekt skorpe
Her får du simpelthen den lækreste opskrift på brunsviger. Jeg elsker virkelig brunsviger og har altid brugt en opskrift jeg har i en gammel opskriftsbog
Kagen er lækker serveret til en simpel omgang eftermiddagshygge, men er altså også uhyre lækker som en nem omgang dessert med en kugle vanilleis og lækker frisk frugt
Tænd ovnen på 175 grader. Smelt smørret. Pisk æg og sukker sammen til en luftig æggesnaps. Bland alle tørre ingredienser sammen og rør dem i æggesnapsen sammen med smørret
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.