F. R. A. G. I. L. T. É. M. E. D. H. V. C. O. K. e. s. p. r. ø. d. m. a. n. g. b. u. f. y. l. t. i. c. h. o. k. å. v. ,. æ. 1. 0. B. U. N. 6. (. 4. ). 3. 2. 7. 5. ”. j. x. /. P. Y. S. -
Ogerdetogså din første mandag tilbage på arbejdetefterferien – så bag den som trøst i aften for at fejre, at selvom sommerferiener slut for i år, erder stadig sommer tilbage
Den mest avanceredeogbesynderlige del er, at man skal bruge en støbejernsgryde med låg…. Og så håber jeg da, at jeg kan tilføje lidt, af mine egen erfaringer…
E. n. t. r. a. v. l. o. s. d. g. j. e. i. k. å. æ. ,. f. m. ). J. h. p. ø. u. c. b. z. -. O. D. T. '. y. I. B. F. 2. 3. (. K. R. 1. 5. 0. G. é. 7. 6. M. x. 4. Æ. V. /. S. N. _. C. %. P. H. Y. w. 8. A. L
Hæld denflydende masse ned til melet, og rør godt sammen. detersuperlækkert bare som deterogså. Kør, til deter en ensartet masse, og pas på der ikke gemmer sig store stykker banan iblandt
Detvirkerogså. Tilsæt gær og pisk det sammen. Herer min opskrift på en brioche-agtig burgerbolle, som er blød oglækkerog samtidig rustik nok til at denmætter
Rør det forsigtigt i den luftige æggeblanding. Smelt smørret, og lad det køle lidt af. Sigt og vend den sidste halvdel af de tørre ingredienser i, til dejen er ensartet
Smelt chokoladen i vandbad og stil detderefter til afkøling. Detholder jeg nu stadig fast i, men jeg har fundet ud af hvad dererdet springende punkt mellem dem jeg godt kan lide, og dem jeg faktisk ikke har lyst til at spise
M. o. k. a. ,. c. h. l. d. e. p. å. n. i. s. ø. m. r. j. g. t. b. f. H. A. S. E. L. N. Ø. D. K. R. O. 7. 5. 3. æ. v. (. 2. u. ). 0. U. F. Y. 1. /. V. T. Æ. &. P. 8. B. -. 6. y
Alle ingredienser kommes i en tykbundet gryde, koges ved svag varme til deter tyknet. Chutneyen hældes på varme atamonskyllede glas og bindes til med det samme
Skal du have fat i den bedste chokoladekage hvor der ikke er smørcreme og alt muligt andet godt i, men bare en plain chokoladekage, så erdetdenneher du skal have fat i
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.