Giv dig selv oplevelsen af den hjemmelavede version – det er både nemt og uden tvivl det værd. En all-american klassiker, der hæver niveauet for grillmaden betragteligt
J. e. g. r. v. i. l. d. m. t. æ. a. f. s. k. y. n. ,. o. D. h. p. u. j. b. H. c. F. å. ø. I. ". T. E. R. G. V. K. M. -. ). /. 2. 8. 1. 0. 4. S. é. L. 5. (. Æ. 3
Jeg laver stadig mad og jeg er stadig interesseret i hvordan vores kroppe hænger sammen. Det glæder jeg mig selvfølgelig rigtig megettil – men her på blogger er der altså lidt stille
Varm olien op i en gryde, og svits først løget. Men det kan godt blive godt, hvis man vender retten om tilnoget helt andet, end det var fra start - sæt igang
Mange opleveret hurtigt vægttab, hvilket underbygger forestillingen om at det er den sunde måde at leve på – men det er som regel etvæsketab, da kulhydrat binder vand
8. s. t. k. v. i. l. d. b. ø. f. e. r. 6. -. 7. 0. g. a. m. 1. /. 2. q. u. h. æ. n. ,. p. S. o. H. å. 4. G. 5. 3. c. (. ). I. K. E. L. C. F. B. j. D. y. A
Vi er derfor helt vilde med at lave vores egne indiske retter, som smager af så ufattelig meget og tilfredsstiller alle vores indiske cravings Disse to er nogle af vores absolute ynglings
) Salaten blev med inspiration i "Kålsalat" fra "Vidunderlig Vegetar - en grøn kogebog". Til mine Forårsruller i fredags skulle der også en lækker salat, og kål er jo sundt og var også indkøbt til forårsrullerne, så hvorfor ikke smække en salat med hvidkål sammen
I. m. o. r. g. e. n. d. f. a. s. t. l. v. p. å. j. b. T. ø. æ. i. k. ,. u. J. h. D. c. –. y. H. “. ”. P. é. G. F. 2. 5. 0. 1. 3. E. S. (. ). B. C. z. Æ. V. N. 6. O. w. K. U. R. A. e g
præmie, jeg har oppe i ærmettil jer. Det er tid til at skyde den næste fødselsdags give away i gang, og den er især interessant for jer, som også har børn
Her får du en opskrift på grøn juice tilsat POWER (også kaldet “mælkebøtte” i denne opskrift). Og ja, få den nu lige lavet, du har mega godt af det – skal nok poste nogle “slik-opskrifter” snart igen…
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.