På helligdage som denne fredag har vi tit lyst til at forkæle og selv, fordi vi har tid til det – hvilket blev til disse sunde og næringsrige vafler – da det ud over at være lang fredag er international vaffeldag
Mos bananen i en skål og tilføj æg, boghvedemel og kanel. Sådan her så gårdagens morgenmad ud. Har du et par modne bananer liggende vil jeg helt klart anbefale at du prøver disse her søde morgenmadsvafler
De er sågar blevet serveret tilmiddagsmad, efter et træningspas, da de har en utrolig god sammensætning mellem gode kulhydrater, fibre samt protein, til hurtig og optimal restitution
Her får du opskriften på en nem og hurtig forret eller en idé til appetizer. Anret vaflerne som vist ovenfor på billedet eller som du bedst kan lide dem
Der bliver formentlig både overskud af hummus og vafler i opskriften, men de er altså også virkelig geniale at have med som rester til frokost eller madpakke dagen efter
Hæld dejen i vaffeljernet, og bag, tilvaflerne er gennembagte og gyldne. Jeg havde lyst til søde kartofler i går, og bagte dem i ovnen, hvorefter jeg spise nogle af dem med hjemmelavet mayonnaise og en skålfuld salat til
Prøv dem selv, enten til morgenmad, madpakke, mellemmåltid eller dessert . Så da jeg opdagede Kvickly solgte sød kartoffel på frost, som allerede er skåret ud og blancheret, kunne jeg ikke få armene ned
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.