Så det er vist på tide med en ny opskrift. Denne lille ret er forår for mine øjne og gane. Lad fiske tataren trækken i et par timer på køl før servering
Så jeg kiggede dybt i køleskabet og fandt et æble, lidt creme fraiche, sennep, et halvt rødløg, en smule purløg og lidt salturt (nu skal man ikke gå i baglås, hvis man ikke lige ligger inde med salturt – jeg så det bare i grønthandleren og fik lyst til at prøve det)
Nåh, læg så en papadam på en tallerken, og smid lidt laks på. Start med laksen, som du skærer i grove tern og derefter hælder citronsaften over og drysser med lidt sukker
Inden servering varmes skiver af gedeost på en pande. Man behøver ikke altid et sprødt element og det blødkogtevagtelæg giver en oplevelse af blødt i blødt,
På én af disse markedsture fandt jeg vagtelæg til salg for næsten ingen penge. Jeg elsker, at traditionen med at handle madvarer på et udendørsmarked stadig lever i Italien – til og med i en så tilpas stor metropol som Milano
Krydr mørbraden med salt og peber og smør derefter estragoncremen ud på mørbraden. På den måde får det ikke for meget (kødets temperatur når jo aldrig over vandets temperatur), og det kan også bedre ligge og vente, hvis gæsterne bliver forsinket
som oliventapenade, laksetatar, pesto med chorizopølse, forskellige oste og meget mere. Du kan med sikkerhed finde rigtig mange opskrifter på traditionelle tapas på internettet - og disse smager fantastisk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.