Kan godt lide at lave noget simpelt, men samtidigt lækkert og velsmagende til mine gæster Det skal du bruge (25-30 personer)350 sorte oliven1-2 spsk kapers1 hvidløg 2 tsk timian2 ansjoser - kan udeladesOlie 1 chorizo pølse1-2 poser bruschetta brødSådan gør du. Smør oliven tapenade på de små bruscatta brød og put en tyk skåret bruschetta pølse på toppen Lækker og smagfuld anretningVelbekomme 350 sorte oliven
Opskrift tapas medoliven tapenade. Hvis du ikke er så vild med kapers, så start med halvdelen, og smag til efterhånden (husk at slukke for blenderen når du stikker fingeren ned for at smage)
Jeg valgte oliven og valnødder med rosmarin. Jeg har forsøgt at lave hjemmelavede baguetter flere gange, men har ikke været helt tilfreds med resultatet
Denne version er med et tyndt lag tomatsovs, serranoskinke, pesto, sorte oliven og rucola på toppen. Hvis du ikke har stiftet bekendtskab med blomkålspizza før, så kan jeg fortælle dig, at det er en glutenfri pizza med en bund, der blandt andet er lavet på blomkål
Til eventet var vi et par madbloggere, der lavede lækre salater med deres grillost (se billede her), og sidst på aftenen fik jeg nogle produkter med hjem, herunder en feta og olivenblanding som jo var perfekt til denne salat
Jeg er vild medoliven, men jeg ville gerne prøve at lave noget andet end (den lækre) men mere åbenlyse tapenade og kom derfor på ideen om at vende dem i nogle grove og super nemme, æltefri og koldhævede boller sammen med oregano og soltørrede tomater
Vend pasta og oliven i retten og krydr med salt og peber. Server med ketchup og revet parmesan. Pasta med Pølser, Hvidløg og Oliven til 2 personer. 10 oliven i skiver. 10 oliven i skiver
I. f. o. r. b. i. n. d. e. l. s. m. a. u. t. g. p. å. c. k. '. h. v. A. ,. æ. -. J. ø. M. G. K. T. O. 4. S. 5. 0. 2. 1. 3. y. x. %. D. F. B. R. P. 9. n l
J. e. g. h. a. v. d. f. å. t. l. y. s. i. n. k. –. o. m. r. p. S. j. b. ø. N. w. ,. I. c. u. D. (. 2. ). ½. 1. 0. 5. K. P. M. O. H. æ. T. B. 3. -. 4. E
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.