Valnøddebrød - på mandelmel, valnødder og ost (glutenfrit)
Mit crunchy køkken
Mit crunchy køkken
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 dl fedtreduceret mandelmel (du kan anvende almindeligt mandelmel, har blot mindre hæveevne)
  • 0,6 dl valnøddekerner (gerne øko)
  • 2 dl Pofiber
  • 2 spsk Fiberhusk
  • 1 spsk pulverkaffe (gerne øko)
  • 1 topteskefuld uraffineret havsalt
  • 2 tsk bagepulver
  • 250 g 16 % revet Mozzarellaost
  • 3 øko æg
  • 6 æggehvider (gerne øko)
  • 1 spsk nøddeolie, gerne valnøddeolie
  • evt. lidt vand (et par spsk.)

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.