Vandbakkelser – glutenfri (samt melboller)
Det Mælkefri Køkken
Det Mælkefri Køkken
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 12 små eller
  • 7 store stk
  • ½ dl rismel
  • ½ dl majsstivelse
  • ½ dl
  • ¼ dl majsmel
  • 1/3 tsk xanthan gum, johannesbrødkernemel eller guarkernemel
  • 2 dl vand
  • 80 gram kokosolie
  • . 4 æg
  • . ½ tsk. salt
  • 12 små eller
  • 7 store stk
  • ½ dl
  • ½ dl majsstivelse
  • ¼ dl majsmel
  • 2 dl vand
  • 80 gram kokosolie
  • . 4 æg
  • . ½ tsk. salt
  • . 3 dl creme
  • 4 spsk majsstivelse
  • 2 ½ dl vand
  • ½ dl ahornsirup
  • ½ tsk. vaniljepulver
  • 1 ½ dl

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.