Flæk dem når de er kølet af og fyld dem medflødeskum, friske bær, syltede bær, creme eller lignende og pynt med flormelis eller smeltet chokolade store
Lad dem køle af inden du fylder dem med kagecreme (og evt marmelade), fromage, flødeskum (evt. Fortsæt med at røre indtil dejen er fast og slipper ske og gryde
Åben dåsen med kokosmælk i bunden og hæl mælken fra. Det kommer sikkert bag på mange, at en helt almindelig dåse kokosmælk kan blive til den lækreste cremedeflødeskum
‘Vandbakkelses kagemand’ pyntet med glasur, slik og flag. Tilsæt smøren, og rør rundt til den smelter. Kom dejen i en sprøjteposen og form en kagemand på en bradepande med bagepapir
H. e. r. m. d. f. ø. l. g. n. u. o. p. s. k. i. t. a. v. b. S. M. A. G. T. I. D. -. y. æ. ,. å. j. 1. 4. 9. R. c. h. /. V. (. ). 5. 0. 7. 2. 3. 8. %. *. x. B. P. F. s l
Vandbakkelse er dejlig nemt at lave og jeg ELSKER det med glasur på. Da Tommi i sidste uge havde fødselsdag ville han gerne have små vandbakkelsermed på arbejde istedet for en stor kagemand, da han skulle køre motorcykel
Når cremen er helt kold piskes fløden til stiv flødeskumog kagecremen røres op med dette - tag noget af flødeskummet fra og smag dig frem til hvor 'flødet' det skal være
Når der laves vandbakkelser/profiteroles/wales-boller (samme ting, mange navne) til das Rubinsteiner bliver der altid lavet lidt ekstra boller, bare hvis der nu kom en mere, og hengemt i fryseren
Pisk fløden til skum og hak halvdelen af bærerne og vend dem i flødeskummet sammen med vanilje. Fyldet på nøddebunden kan godt varieres, så den fx smøres med vaniljeis i stedet for flødeskum
glutenfri og mælkefri kogebogmed opskrifter på brød, boller, kager, muffins,. Jeg er i gang med en. 'skum' til kager (se herunder), ’flødeskum’ eller smeltet chokolade
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.