Vaniljekage
CakesByBekby
CakesByBekby
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Mængden passer ca til en rund springform Ø28 cm
  • 500 gram sukker
  • 6 æg
  • 4 tsk vaniljesukker
  • 200 gram flydende margerine
  • 500 gram mel
  • 3 dl kærnemælk
  • 2 tsk natron
  • 1 tsk vanilje ekstrat
  • 3 dl creme fraishe
  • Sukker, æg og vanilje piskes sammen.
  • mel, mælk, margerine og natron piskes i.
  • cremefraishe vendes i
  • Hældes i en form med bagepapir i bunden som er smurt med margerine på siderne og drysset med mel.
  • Bages i ca. 60 min (afhænger af formstørrelse - hold øje) - ved 175 grader

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.