Jeg bestemte mig for, at bruge vores gode chokolade cupcakes opskrift som bund for eksperimentet (så jeg var sikker på, at der i det mindste var en ting, der smagte godt) og fandt en opskrift på marshmallow frosting på nettet
Så er de klar til chokolademousse i midtenUdhul dine cupcake med en cupcake-udhulerFyld hindbærmousse og et helt hindbær i hullet og dæk til med lidt af det overskydende kage
Den passer perfekt til min mands favorit cheese cake, men vil med sikkerhed også gøre sig godt til andre kagetyper som fx red velvet eller en fyldig chokolade kage
C. h. o. k. l. a. d. e. f. r. s. t. i. n. g. D. u. b. m. c. p. ,. å. y. æ. v. ø. 9. 0. 1. 3. /. 4. ½. 2. j. M. O. H. 5. -. 7. x. S. P. (. ). F. N. K. L. Q. q. l l
I dag blev fredagskagen til appelsin cupcakes medchokoladefrosting, og de blev rigtig lækre. Lette og luftige og den friske appelsinsmag klæder den lækre og sikkert syndige chokoladefrosting så godt
Så er de klar til chokolademousse i midtenUdhul dine cupcake med en cupcake-udhulerFyld chokolademousse i hullet og dæk til med lidt af det overskydende kage
Denne opskrift bruger jeg som basisopskrift, og den er god hvis man vil eksperimentere lidt med eksempelvis chokolade, frisk eller tørret frugt, farve osv
Rør kakaoen sammen med det kogende vand i en lille gryde og rør hurtigt rundt. Tjek evt, med en tandstik undervejs, hvis du er i tvivl om de er færdigbagte
Hyggelig græskarkage med chai-spice og hvid chokoladefrosting. Kom mascarpone, hvid smeltet chokoladeog flormelis op i en skål og pisk det godt sammen med en el-pisker til en cremet konsistens
Chokolade cupcakes med hasselnødder og kakao smørepålæg og philadelphia light. Lad kagerne køle helt af, og bland i mellemtiden philadelphia sammen med smørepålæg
Denne opskrift bruger jeg som basisopskrift, og den er god hvis man vil eksperimentere lidt med eksempelvis chokolade, frisk eller tørret frugt, farve osv
smeltet chokolade(efter eget ønske)Det hele piskes grundigt til det er fast, og sættes derefter på køl hvis man skal sprøjte det på kagen med en tyl, da det giver det bedste resultat
F. y. l. d. i. g. k. o. s. a. e. b. t. m. r. h. p. c. f. n. E. v. ø. å. j. D. ,. u. ". S. H. 5. 3. æ. -. L. T. 4. 0. 2. 1. B. K. J. x. 7. O. 8. ½. 9. (. ). U. C. /. P. R. N. I. M. G
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.