- for det hører ganske enkelt tilHaps - som i sikkert kan se nappede jeg lige Sabinas idé med opstillingen afvaniljekransene med et par vanillestænger i midten
Vi gider nemlig ikke stå og smutte mandler, så vi har valgt at riste dem let af i ovnen inden i stedet for – og det giver nogle lidt mere “grove” vaniljekranse – smagen er også mere dyb, synes jeg
Jeg har ikke fulgt opskriften helt, da der skal bitre mandler i og dem kunne jeg ikke lige skaffe. Selvom julen er overstået kan man sagtens stadig bage vaniljekranse
Vaniljekranse er en af de småkager, du ikke skal købe dig fra. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud af den – du kan også hakke hele stangen i mindre stykker, det giver en endnu kraftigere vaniljesmag i dine kager
Dog skal jeg i en mentalt note lige huske mig selv på, at jeg næste gang måske kun skal lave halv portion, for jeg tror ikke, vi når at spise så mange vaniljekranse i løbet af december
Læg vaniljekransene på plader med bagepapir og bag dem øverst i ovnen. 3 dl) 1 ægSådan gør du Vaniljekranse Hak vaniljestangen fint. 280 stk vaniljekranse. 200 vaniljekranse
Lad vaniljekransene køle helt af, og læg læg dem i en tætsluttende kagedåse. Vaniljekranse er en sjov ting at lave, da der skal drejes godt og grundigt på den gamle kødmaskine med stjerneplade i
Smuldr det kolde smør i melet (jeg kører det sammen på minihakkeren) og tilsæt resten af tingene. Man kan med fordel mase vaniljekornene ud i noget af sukkeret, for at forhindre det klumper
Lad altid småkager køle af på en rist inden de kommes i en lufttæt beholder. Min mors opskrift på vaniljekranse er en sikker vinder, som bliver brugt år efter år
Her er et billede af opskriften og fremgangsmåden fra dengang. Mange forbinder vaniljekransen med jul. Ingen jul uden vaniljekranse har min mor altid sagt og den tradition holder hun stadig ved
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.