I mandags startede jeg på mit nye studie Ernæring og Sundhed på metropol, og i onsdags kørte vi med bussen ud til en hytte langt ude på landet, hvor vi skulle bruge de næste tre dage på at mingle, grine og rigtig lære hinanden at kende på nu-sætter-vi-os-ned-i-en-rundkreds-måden
, men jeg har ændret lidt i den så den passede med det jeg havde i skabet. Jeg har længe gået og luret på disse lækre chokoladebarer, så nu skulle det altså være
Det er klart en af mine yndlingsdesserter, og nu er jeg klar med en ny version medhindbærcoulisog karamel, og den er virkelig god (hvis jeg altså selv skal sige det)
Chokoladebarsmed græskarkerner, sesam og kokosmel. Og det med goodies af forskellig karakter. Fantastisk med ingefærsmagen uden den brændende følelse i halsen
Bland kokosmel med kondenseret mælk og form små chokoladebarer i passende størrelser. The post Hjemmelavet bounty – overtrukket med chokolade appeared first on RuthogRuth
Jeg ville gerne have pyntet kagen med frysetørrede jordbær, men svæklingen her kunne ikke få låget af bøtten, så i stedet måtte jeg bruge de frysetørrede hindbær, men mon dog det har haft en negativ effekt
Nu skal jeg om nogle uger have store kagebage uge – jeg vil ikke afsløre alt endnu, udover, at temaet bliver ‘gør en chokoladebar til en kage’ – jep det lyder lækkert
Der er egentlig allerede en opskrift på panna cotta medhindbærcoulis på bloggen (se bare her), men den anden dag fik jeg en ide til en ny, efterårsversion med æble og karamel
Disse proteinbarer er udelukkende sundere erstatninger for andre chokoladebarer, med en bedre energifordeling mellem makronæringsstofferne, således at de indeholder mindre sukker og mere fibre samt protein
Chokoladebaren, med det bløde kokos-indre, som rigtig mange af os, synes om. Lig dem på en plade med bagepapir under og stil dem på køl i endnu en times tid
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.