Selve kagen er en svampet banankage, og så toppes den med den cremede, så lækre og lidt afhængighedsdannede (hvis du spørger mig) mascarponecreme rørt med kaffe og fintrevet appelsinskal
Feriekagen klar til min far – svampet chokoladekage m/frugtyoghurt og lækker glasur. Kom dejen i en smurt form og bag ved 200 grader (ikke varmluft) i ca. Svampet chokoladekage m/mokka-mint glasur 30 cm skal du bruge
Normalt plejer jeg at bage en traditionel banankage, men denne gang blev det til en svampet chokoladekage hvor jeg har brugt de modne bananer, til at søde med
Når sneen nu stadig fyger og man er i slutningen i marts og man egentlig godt kunne tænke sig lidt varme, så kan man jo blive inde i sit køkken og bage de her varme vinterboller og håbe på at de så bliver sidste punktum for vinteren i denne omgang
Så længe jeg kan huske, er jeg vendt tilbage til Amos opskrift på banankage. Det var den, jeg lavede, da jeg var yngre og boede hjemme, og det er stadig den jeg laver i dag
Der er squash i haven, så det var nærliggende at bage en skøn svampet squashkage. Og den sad bare lige i skabet – lige tilpas bagt, tilpas svampet uden at være klæg og med en skøn ostecrem på toppen
FORORD. Helt tilbage for mange mange år siden, skulle bagerne også holde fri på St. Bededag. Derfor bagte de en masse hvede-tvebakker, dagen før, som man så kunne klare sig igennem en dag hvor bageren ikke var på arbejde
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.