Kombinationen mellem det sprøde, søde og salte er så lækkert, ogdet smager dejligt forbudt. Cravingen kommer typisksnigende om eftermiddagen, ogigen om aftenen under tæppet iforbindelse med ynglingsserierne
Steg grøntsagerne iolie, igen ved høj varmeog evt. Brun kødetiolie ved høj varme ad flere gange. Rør saucen sammen og lad stå ved stuetemperatur imens du snitter alle grøntsagerne og skærer kødetistrimler
Og jeg købte bogenlige på stedet. Den kan selvfølgeligogså serveres som en del af et måltid. Det er den perfekte snack når du er lækker sulten, men ikkelige synes kage er svaret
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Det er nogledejligtkraftige næsten rugbrødsagtige surdejsboller med en mørk dybde i smagen som kommer fra den mørke øl og malten, som samtidigogså har en sødme så man næsten tænker lidt på kage
Ogdet kan være så knaldhamrende kedeligt. Står man alligevel der og synes, der skal lidt forårsgrøn salat til påskelammet, må man gøre sig umage med dressingen, så den kan givelidt smag tilblandingen
Vores underviser May Kaidee er fuldstændigeminenttilthailandsk mad, ogvigik derfra med en rygsæk fyldt med skønne madoplevelser – så detvil der helt sikkertogså komme en masse af her på bloggen
Kom pølserne irigeligt vand med lidteddike, og lad detvarme op tilkogepunktet. Den traditionellevarme kartoffelsalat er dog nok i højere grad skiftet ud med kold kartoffelsalat eller en varm med hvidvinogfriske krydderurter eller lignende
Rul imensmarcipanen ud, og læg den herefter i en firkantet form - eks. Lad det størkne og tag derefter det store stykke konfekt ud af formen og vend det på hovedet
Salt og Peder. Ristrugbrødetindtil du syntes det er nok. 2 skær din avocado istrimler. Lig avocado strimlerne på dit rugbrød, tilsæt de krydderier du nu bedst kan lide 1 Skive rugbrød (efter eget valg)
Ogdetandet bruger jeg som madbrød og som tilbehørtilvarme retter. Det har den mest fantastiskekonsistens som et fladt indisk pandebrød, og smagen er også helt fantastisk, især taget ibetragtning af det er både glutenfrit, mælkefritogsukkerfrit
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.