Det er vigtigt at røre rundt fra start til slut, så det ikke brænder på. Normalt bruger jeg ingen specielle ingredienser i min madlavning, men jeg var godt nok nysgerrig efter at prøve at lave min egen kødpølse, så da jeg alligevel skulle bestille varer fra Tyskland, købte jeg også gærflager og agar agar
Så nej, vegansk ramen er måske ikke en helt ægte ramen, men den smager stort set ligeså godt, og så er den både nemmere og hurtigere at lave – og perfekt til lune sommeraftner, da den er let og frisk
Agave– eller ahornsirup til servering + frisk frugt. De modne bananer søder pandekagerne og jeg tilsætter risproteinpulver, for at pandekagerne skal mætte mere
Brug begge hænder til at forme vegetterne, så du kan presse farsen sammen og hjælpe sammenhængskraften på vej en sidste gang, inden de rammer stegepanden
Man kan også altid have lov at håbe, at der bliver plads til en tur på et street food market. Denne veganske ret, som er en lækker blanding af spaghetti, grøntsager og græskarkerne pesto, er perfekt til denne tid
De er uden tilsat sukker og lavet på naturlige basisingredienser. Disse basisingredienser tilhører kroppen god energi og næringsstoffer samt holder dit blodsukker stabilt ♥ Jeg har bl
Den er lækker lige at servere til kaffen eller til fødselsdage, men jeg har også lavet den og skåret ud i små firkanter og pakket fint ind i cellofan poser med en lille sløjfe, og givet som en del af en værtindegave
Alle ingredienserne røres grundigt sammen til det ikke klumper. Nu er jeg jo ikke vegetar eller veganer, men af mangel på æg, så fandt jeg på en vegansk opskrift på pandekager
Forleden lavede jeg denne lækre grove veganske risengrød, som er lavet på vand og mandelmælk og tilføjet solsikkekerner og kokosmel og servet med en kold sød æblekompot
Jeg søgte gode råd i en vegansk mad-gruppe på Facebook (Tjek den ud her) og fik at vide, at en tofu er meget vandet og derfor skal drænes så meget som muligt, inden den kan suge en marinade til sig - og at den desuden skulle steges INDEN marineringen
For nogle år tilbage kunne den danske arkæolog og botaniker Sabine Karg bevise at stenalderjægerne rent faktisk spiste kulhydrater – en del flere end, hvad moderne palæo mennesker indtager
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.