Mange har efterhånden nok stiftet bekendtskab med stenalderbrødeteller kernebrød. Jeg har smagt det et par gange, og det er både velsmagende og mættende
Så nej, vegansk ramen er måske ikke en helt ægte ramen, men den smager stort set ligeså godt, og så er den både nemmere og hurtigere at lave – og perfekt til lune sommeraftner, da den er let og frisk
Nu har jeg flere gange bagt mit lækre stenalderbrød – og det smager jo super dejligt. Derfor har jeg forsøgt mig med et mere kaloriefattigt “rugbrød” – der tilmed smager, ligner og dufter som rugbrød
Tøv ikke med at kommentere eller stille spørgsmål i kommentarfeltet ♥. The post VEGANSKE COOKIES – med hvid chokolade og tranebær appeared first on Cathrineyoga
Er dejen for tynd tilsættes mere kikærtemel – og er dejen for tyk tilsættes mere vand. Veggelet, vegansk omelet, kikærtepandekage eller hvad man end vælger at kalde det, er helt klart min yndlings morgenmad
Den er lækker lige at servere til kaffen eller til fødselsdage, men jeg har også lavet den og skåret ud i små firkanter og pakket fint ind i cellofan poser med en lille sløjfe, og givet som en del af en værtindegave
Men det fungerer altså alligevel godt sammen, på en eller anden mærkelig måde. Jeg har ikke turde give mig i kast med det siden, men så faldt jeg over en opskrift på en spicy mayo, som oven i købet var vegansk
For nogle år tilbage kunne den danske arkæolog og botaniker Sabine Karg bevise at stenalderjægerne rent faktisk spiste kulhydrater – en del flere end, hvad moderne palæo mennesker indtager
Bland først de tørre ingredienser (jeg bruger sigtet speltmel eller ølandshvede, men du kan sagtens bruge helt almindeligt hvedemel) og tilsæt derefter de våde
Sennep og æbleeddike tilsættes lidt efter lidt – og efter smag. Til sidst blendes hvidløg med eller presses i og aiolien smages til med friskkværnet peber og salt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.