Super lækker thairet uden kød og andre animalske produkter. Med tanker på henholdsvis dyrevelfærd og klodens ressourcer afprøver jeg dage, hvor vi ikke spiser kød
Jeg kan spise kikærter hverdagSom humus, i salat, i kødretter og nu også som erstatning for usunde snacksHar du lyst til at forsøge kommer opskriften her
Alle veganske opskrifter, Chokolade, Kage, Nødder 200 g. En banankage skal være saftig, sød og salt. Der skal være chokoladestykker i den, og også gerne nødder
supernem vegansk ramen. 5. juli 2016. Tags. nuddelsupperamenvegansk ramen. Som du måske har lagt mærke til, popper det op med de såkaldte ramenbarer rundt omkring i København for tiden
Små tykke amerikanske pandekager helt uden mælk og æg. De modne bananer søder pandekagerne og jeg tilsætter risproteinpulver, for at pandekagerne skal mætte mere
Veganske frikadeller er noget som jeg har brugt uendeligt mange timer på at perfektionere. Den opskrift vil jeg gerne dele med jer her, efter en weekend med vegansk madlavningskursus med begejstrede kursister og mange vellykkede veganske vegetter…
Min kæreste og jeg har fået os en rigtig god lille rutine når den står på burgere. han hiver en pakke hakket okse frem og former den til dejligt store bøffer som han steger alt imens jeg dræner en dåse kidneybønner, blender den med diverse smagsgivere, rører “farsen” med loppefrøskaller hvorefter den formes til bøffer, pensles med lidt god olivenolie og til sidst bages
Denne snickers kage har jeg været glad for siden min veninde og blog kollega Katrine gav mig opskriften, og jeg har efterhånden fået lavet den et par gange
Da jeg startede med at bage disse mysli snacks, havde jeg en forestilling om at kalde dem cookies. familie og jeg fik smagt dem, blev vi enige om, at de nok mindede mere om mysli snacks end cookies
De har et stort udvalg af veganske varer, økologi, og der er venlige medarbejdere og hurtig betjening ved kassen, hvilket især har været en fordel de sidste par dage, hvor jeg har handlet ind flere gange til vores festmiddag
Forleden lavede jeg denne lækre grove veganske risengrød, som er lavet på vand og mandelmælk og tilføjet solsikkekerner og kokosmel og servet med en kold sød æblekompot
"Blend, køl, tril og spis. ". Disse havregrynskugler minder meget om opskriften på dadelkugler, men denne gang har jeg bare proppet en masse havregryn i, hvor der er müsli og cornflakes i dadelkuglerne i stedet for
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.