Hæld det tilbage i gryden og varm op tilden tykner og sæt derefter på køl. Det stuetempererede smør smuldres med de tørre ingredienser og samles til sidst med ægget
Hvis du ikke har metal- eller silikonemuffinsforme, kan du altid lægge to papirsforme ned i hinanden, putte dejen ned i, og stille dem på en rist, så holder de stadigvæk
Ved denførste bid VED du bare at den i hvert tilfælde ikke er en af de sunde kage. Gæsterne synes den var rigtig god, men jeg havde jo smagt den hvor det var et tykt lag glasur så jeg var ikke heeelt tilfreds
Men denne gang tror jeg at jeg har fundet den perfekte måde at tilberede dem på. Hold godt øje med dem, og skru eventuelt op til sidst for at giv dem det sidste sprødhed
Hun hævder – altså venindens veninde – at hendes mormor har givet hende en opskrift, der til forveksling ligner denne, og der hedder kagen ’mockaruter’ (mokkafirkanter)
Kender I de kager man bare vender tilbagetil igen og igen. Sådan en er denne æblecrumble. Den kan selvfølgelig også laves med pærer, rabarber eller hvad man nu har i stedet
Jeg har altid været vild med den, men synes slet ikke der er nok cookie dough i forhold til is. Jeg prøvede selv at lave en portion cookie dough sidste sommer og jeg fik slet ikke spist det med is - det blev bare trillet til kugler, smidt i fryseren og lige pludselig var det væk
Her får du en meget nem måde at lave sådan en på, og jeg har endda taget billeder (undskyld kvaliteten) hele vejen igennem, så det bliver super nemt at lave sig en lækker og velsmagende sovs
De fleste opskrifter på hjemmelavede burger-boller er rigtig fine, men resultatet er oftest en lidt hård rustik bolle, som – i min verden – ikke egner sig særlig godt til en burger
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.