D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. å. v. g. h. l. y. a. d. b. ,. j. ø. m. -. æ. J. O. u. K. c. (. 4. ). 1. 2. H. F. 8. S. G. N. 9. 0. 3. I. 5. 6. 7. M. T. E. R. L
Hvis de ved at din gryde fx er ½ timer om at blive varm så kan du bare sætte gryden ind fra starten og lade det hele stå i ½ timer til ovnen + ½ time til gryden
De grundlæggende ingredienser tilverdensbedste brød. Man kan jo nemt komme til at slå et større brød op end man kan bage, så måske skal jeg i stedet kalde det ”værtens bedste brød”
N. u. v. e. d. j. g. o. t. ,. a. i. m. s. b. l. n. æ. k. r. å. h. f. p. J. c. C. y. M. K. '. ø. D. O. S. Å. H. ). (. 2. 0. -. 5. 7. 1. 6. ½. %. R. T. I. E. F. 9. B. V. L. é
Fra nu af sværger jeg til denne opskrift – og kun denne – når der skal laves en seriøs burger. Den er lånt fra den kære Claus Meyer, som har været så rar at udvikle den bedste burgerbolle-opskrift jeg nogensinde har givet mig i kast med
Jeg bruger en såkaldt fadensneider/citrusrivejern til at rive skal af citroner med. Derfor synes jeg da at den hemmelige fancy trendy opskrift på verdensbedste kyllingeburger skal deles med alle jer i blogland
Share on Google+Pin It. Det hele blendes til det er en lind masse og dippen kan nydes som den er med grøntsagsstænger, som en slags yoghurtdip over kylling i ovnen, koldt som dressing på salat eller smurt på stenalderknækbrød eller riskiks
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.