Tilsæt ægget mens du pisker. Så derfor har jeg tryllet disse lækre cookies frem, og det bedste af det hele er, at de ikke tager mange øjeblikke at lave
Hvisdu følger mig og min blog, så ved du også, at et af mine principper er, at hver lille kalorie du tilfører kroppen, skal bidrage med noget næringsrigt
Hvisdu ikke har prøvet det endnu, så pleeease skriv det fluks på din liste. Du får garanteret lyst til at prøve flere versioner, når du først har prøvet denne
D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. å. v. g. h. l. y. a. d. b. ,. j. ø. m. -. æ. J. O. u. K. c. (. 4. ). 1. 2. H. F. 8. S. G. N. 9. 0. 3. I. 5. 6. 7. M. T. E. R. L
Hvis de ved at din gryde fx er ½ timer om at blive varm så kan du bare sætte gryden ind fra starten og lade det hele stå i ½ timer til ovnen + ½ time til gryden
Det betyder at hvisdu skal servere brødet kl. Sådan laver duverdensbedste brød. Det er ikke et brød du beslutter dig for at lave til aftensmad om eftermiddagen når du har fyraften, for det kan du ikke nå
N. u. v. e. d. j. g. o. t. ,. a. i. m. s. b. l. n. æ. k. r. å. h. f. p. J. c. C. y. M. K. '. ø. D. O. S. Å. H. ). (. 2. 0. -. 5. 7. 1. 6. ½. %. R. T. I. E. F. 9. B. V. L. é
Hvis brødet snakker (småknaser/knirker) når det kommer ud af ovnen er det bagt perfekt. Til gengæld får du et rustikt brød, der med sikkerhed vil imponere på brunchbordet eller som tilbehør til middagen
DET SKAL DU BRUGE. Den er lånt fra den kære Claus Meyer, som har været så rar at udvikle den bedste burgerbolle-opskrift jeg nogensinde har givet mig i kast med
Der skal ikke bruges alverdens mærkelige eller fancy ingredienser, og det kræver sådan set kun at du i dit køkken har chokolade, smør, mel, sukker og nødder
Tænd ovnen på 175 grader. Smelt smørret. Pisk æg og sukker sammen til en luftig æggesnaps. Bland alle tørre ingredienser sammen og rør dem i æggesnapsen sammen med smørret
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.