Et værdigt bud på sådan en salat er den vietnamesiskeandesalat med et nordisk twist. vietnamesisk koriander (rau ram)Start med at vaske anden og skær så meget fedt fra, som du kan
Til valgaften for nogle uger siden havde jeg aftalt at mødes med nogle venner, og for at være venlig og af frygt for at se det famøse valgflæsk i øjnene, meldte jeg mig til at lave maden
Lige siden vi kom hjem fra Vietnam, har vi spist og lavet meget vietnamesisk mad. Vietnamesisk mad er kendetegnet ved friske grøntsager og krydderuter - og er dejlig sundt og velsmagende
Jeg elsker vietnamesisk mad. En af mine yndlings takeaway steder i København er også det vietnamesisk inspirerede LéLé, men på SU går det ikke at spise ude af for tit… Og hvad gør man så
Jeg elsker i sær vietnamesisk mad for den friskhed, der ofte præger retterne. Herligheden består af friske, sprøde grøntsager og krydderurter, grillede (og en smule marinerede) tigerrejer, vermicellinudler samt tilbehør i form af jordnødder og den vietnamesiske dipping sauce, nouc cham
Som tidligere nævnt, har jeg en (kæmpemæssig) svaghed for vietnamesisk mad. Jeg har været så heldig at vokse op sammen med mange børn af vietnamesisk afstamning, og det har udvidet min "madhorisont" i en ret tidlig alder
Hvad enten det er tapas eller som her den anden dag, hvor vi fik vietnamesiske forårsruller. Disse vietnamesiske forårsruller fik vi med en hjemmelavet sesamdressing som også kaldes for gomadressing, og som smagte helt fantastisk
Det er vietnamesiske forårsruller med rissalat, og kom egentlig af, at jeg til tider kan synes at 'freestyle-vietnamesiske-forårsruller' kan smage en anelse gustent
ButterdejKoldt mel, vand og salt røres sammen. Kun let og til dejen lige hænger sammen. Blødgør det kolde smør ved at banke det med en kagerulle – til det har samme konsistens som dejen
Vietnamesisk Oksekødssalat med Spidskål og Chilidressing til 2 personer. Eksotisk mad på en kold regnvejrsdag i januar kan sende sommerferieminderne tilbage og lysne de lange mørke aftener
Vietnamesiske forårsruller kan fyldes med stort set alle slags grøntsager, og de smager godt både når de er rå og når de er stegt på panden i en smule olie
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.