Jeg elsker i sær vietnamesisk mad for den friskhed, der ofte præger retterne. Man skal blot forstå, at nudelsalaten kan varieres med flere typer kød og tilbehør - og at vermicellinudlerne (bun) ligeså kan erstattes med ris (com tam)
Som tidligere nævnt, har jeg en (kæmpemæssig) svaghed for vietnamesisk mad. I Hanoi er man også glad for bun, nudelsalaten med de uendelige variationsmuligheder, og bun cha Hanoi er nok den bedste bun, jeg har smagt indtil videre
Til valgaften for nogle uger siden havde jeg aftalt at mødes med nogle venner, og for at være venlig og af frygt for at se det famøse valgflæsk i øjnene, meldte jeg mig til at lave maden
Lige siden vi kom hjem fra Vietnam, har vi spist og lavet meget vietnamesisk mad. Vietnamesisk mad er kendetegnet ved friske grøntsager og krydderuter - og er dejlig sundt og velsmagende
Jeg elsker vietnamesisk mad. En af mine yndlings takeaway steder i København er også det vietnamesisk inspirerede LéLé, men på SU går det ikke at spise ude af for tit… Og hvad gør man så
Hvad enten det er tapas eller som her den anden dag, hvor vi fik vietnamesiske forårsruller. Disse vietnamesiske forårsruller fik vi med en hjemmelavet sesamdressing som også kaldes for gomadressing, og som smagte helt fantastisk
Nudelsalat med Falafler og Sojadressing til 2 personer. Om sommeren kan eg godt lide, at min mad er let og gerne også kold, så den kan spises på altanen
Et værdigt bud på sådan en salat er den vietnamesiske andesalat med et nordisk twist. vietnamesisk koriander (rau ram)Start med at vaske anden og skær så meget fedt fra, som du kan
Det er vietnamesiske forårsruller med rissalat, og kom egentlig af, at jeg til tider kan synes at 'freestyle-vietnamesiske-forårsruller' kan smage en anelse gustent
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.