Denne her forret er meget let og sommeragtig. Jeg serverede marinerede, grilledetigerrejer til. Den kan laves dagen før den skal bruges og smager himmelsk
salt og friskkværnet peber. Grillede grønne asparges. Tag fat i begge ender af en asparges og bøj den. Fjern således den grove del på alle aspargesene og kassér den
Hæld dressingen over de grønne grillede asparges og pynt med høvlet vesterhavsost. Rør det sammen med sat og peber og hæld en tynd stråle olivenolie i indtil det tykner til en lækker creme
Vi fandt grillen frem fra gemmerne, og besluttede os for at grille tigerrejerog asparges. Forleden dag tog jeg et afbræk fra eksamensræset, og valgte at forkæle mig selv og kæresten i det gode vejr
Sommeren er kommet, og det er lækkert med en masse små tapas retter. En lækker lille ret, som enten kan bruges som forret eller til små række af tapasretter, er grilledetigerrejer
Til valgaften for nogle uger siden havde jeg aftalt at mødes med nogle venner, og for at være venlig og af frygt for at se det famøse valgflæsk i øjnene, meldte jeg mig til at lave maden
Det er nu dejligt nemt at lave en sund, mættende og tilmed lækker smoothie. Denne gang er det blevet en rigtig grøn en af slagsen med smag af banan, avokado og appelsin
Den søde tand får vi vidst alle sammen en gang i mellem (og særligt om eftermiddagen). Disse muffins er nemme at lave og lige til at tage med i madpakken – nemmere bliver det næsten ikke
En del af opskrifterne kender I allerede, men jeg vil i det her indlæg give jer opskriften på den grønne pastasalat, og vender senere tilbage med opskriften på min tomatsalat med mozzarella
Lige siden vi kom hjem fra Vietnam, har vi spist og lavet meget vietnamesisk mad. Lad gæsterne selv hygge sig med at rulle deres forårsruller til middagen - eller rul dem i forvejen og læg dem i madkassen i stedet for rugbrødsmadderne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.