Ingefær og kardemomme. Denne gang er vi ude i en sirup lavet på kardemomme og ingefær. Hvor den tidligere (se den her) var helt fri for sukker, og dermed også meget frisk i sin fremtoning, så er denne i den anden ende af skalaen
Jeg fandt et tip om at man kunne bland bouillon med eddike og at det ville give samme effekt. Jeg var noget skeptisk da jeg havde hældt snyde sojaen i for de lugtede virkelig meget at eddike, men til min overraskelse smagte det som om der var soja i
D. e. t. h. r. -. d. v. i. k. l. g. n. m. o. s. p. O. a. V. I. R. K. E. L. G. j. f. ø. ,. J. P. c. U. y. b. u. H. æ. 2. ". å. M. B. Ø. N. (. S. Å. w. ). /. 1. 0. x. A. T
Opvarmer man juicen efter den har trukket, fungerer den også super godt som ingefær-te. Ingefær er kendt for sin meget karakteristiske og stærke smag – som du ofte støder på i det asiatiske køkken
Hvad jeg kunne bruge lige nu, er et dobbelt shot med ingefær fra Joe & The Juice, absolut noget som kunne gøre underværker for udrensning af influenza ramt krop, som min i disse dage
Da jeg søndag, blev færdiguddannet som DGI løbetræner, snakkede vi meget om restitutionsmåltider og præstationsfremmende fødevarer, og havde samtidig også proteinbarer og -drikke oppe at vende
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.