Ikke ligefrem velkomment - men smukt var det nu. at man dagen før d. Sådan en gang vintervejr giver lyst til mad med varme og krydderier, så valget faldt på en gang kylling med karry
Jeg laver atid noget sundt og ret meget morgen mad til mig selv, det med i om jeg får en god dag. Jeg fandt ud af, at jeg hele døgnet var omringet af forskellige familiemedlemmer, venner eller kollegaer og havde slet ingenalene tid
Kyllingebryst fyldtmed Pikant smøreost og omviklet med bacon. Fyld godt med ost i og vikle derefter et par skiver bacon om således at osten lukkes godt inde
Selvom jeg faktisk lige nu befinder mig i New York, hvilket du måske har set på Instagram, så har jeg alligevel forberedt et en-dag-i-mad indlæg til jer
Anret på et fad med risog pynt med frisk tomat og hele korianderblade. Put kyllingen i en stegepose, klip hul i toppen af posen og steg den på midterste rille ved 200 grader i 1 time. Tagfyldet ud og skær kyllingen i 8 pæne stykker. 1 tsk stødt spidskommen. 2 tomater i både og en håndfuld frisk koriander
Dermed får du de ekstra vitaminer indenbords, få kalorier og en dejlig varm suppe til en kold dag. Det bedste er nu, at jeg i daganvender vandet som kyllingen og grøntsagerne er kogt i, til en fantastisk, sund og nærende hønsekødssuppe (eller kyllingesuppe)
Normalt er jeg ikke vild med blå ost, men lige i sauce (og på pizza) er jeg helt fjollet med det - det har en lækker, karakteristisk smag når det opvarmes - lige efter mit hoved
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. N. u. j. e. g. r. t. æ. p. å. m. l. n. I. d. a. s. f. o. D. b. i. v. B. y. 7. 0. h. O. 2. J. k. ,. ø. M. (. ). c. E. S. K. F. T. 4. R. 1. A. G. q. ”. 3. w. P. L. 8. /. 9. l g
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. M. i. n. h. j. e. r. a. l. æ. g. v. t. f. y. d. m. b. o. ). D. u. s. k. p. ,. å. ". ø. F. I. H. J. 0. 4. x. S. A. K. 1. 9. 8. T. O. é. R. (. E. z. N. L. /. w. V. 2
Weekenden har stået på biograftur ind og se Tarok, tøsefødselsdag ved enveninde, tur på genbrug og nu dufter hele huset af and, da vi skal holde MortensAften herhjemme
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.