S. k. ø. n. e. ,. s. f. o. r. å. u. l. g. t. a. j. p. v. d. m. b. O. i. P. c. -. D. B. (. 3. 0. 5. y. ). F. h. 2. 1. 4. 6. æ. L. N. Ø. z. H. R. 7. 8. V. w. 9. T. K. U. é. n l
V. e. d. i. k. h. l. t. ,. v. a. r. m. o. s. g. -. n. f. æ. å. I. ø. D. b. u. A. S. p. y. H. j. R. (. 4. ). 2. 3. c. 1. /. 6. è. B. w. K. 7. T. 5. L. 8. 9. 0. r l
L. ø. r. d. a. g. e. n. s. k. u. l. i. o. p. v. t. å. æ. b. q. j. m. f. h. ,. P. c. V. N. 4. 2. S. è. D. (. F. ). 3. -. E. 1. é. –. /. y. T. B. K. 5. H. 6. R. 7. 0. 8. 9. A
Den her opskrift kommer fra en gammel WW kogebog som hedder dejlig mad. Jeg har lavet lidt om på den, for der skulle brøndkarse i og det kunne jeg ikke få
Vi ved det godt allesammen. FISK to gange om ugen, men hvordan. Laks er der masser af i stykker hos fiskemanden eller i supermarkedet og den engang så "fine" fisk er blevet hverdagskost
I dag står den på hundepasning hos mine forældre, så frokosten blev mørbrad, svampe, asparges og kartofler på grill og med en ordentlig omgang tzatziki til
Nu hvor vejret har rettet sig (på tide. er vi nogle, der synes), kan man igen få gang i grillen og gøre naboerne sultne i miles omkreds med duften af brasende lammebov på grill