til den bliver tyk ogcremet. Suppemed pastinakker, kartoflerogblå ost. Heldigvis er der mange muligheder og denne gang de brugt til en lækker suppe smagt til medblå ost
En “steg” af butternut squash fyldt med linser, valnødder og skønne krydderier. rødkålssalat med quinoa, pekannødder og appelsindressing, stegte rosenkål, kartoflerog en lækker sovs
Græskarsuppemed for eksempel hokkaido er super skøn, men butternut gør det absolut lige så godt. Selvom vejret for tiden er ret mild i forhold til årstiden, så er det nu alligevel skønt med en smagfuld suppe, der kan kompensere for, at det kun bliver koldere og mørkere de næste par måneder
Start med at skære enderne af din butternut squash, skær den op på langs og udhul den. Læg dem i en stor skål og vend krydderierne deri, vend det hele rundt med fingrene, så krydderierne bliver fordelt
Snit alle grønsager og kom dem i en gryden svits det med spidskommen og hvidløg. Kom linserne i og rør rundt , derefter kom linserne i og hæld vandet over
Ønsker man en tykkere suppe kan med fordel tilsætte et par dl fløde/creme fraiche/skyr efter man har blendet suppen, men det er normalt ikke nødvendigt
Server med forårsløg og brød. - Piskefløde til at runde smagen af med. ) I dag kom jeg i tanke om den skønne suppe, som passede perfekt til vejret, så jeg fandt opskriften frem på bloggenog fik den lavet (virkelig smart at have sin opskriftsamling liggende på nette, så ved jeg altid hvor man skal kigge)
Derfor fandt jeg det på sin plads at 'relancere' denne skønne opskrift (med nye billeder), på en dag hvor regnen trommer på ruderne og man mest af alt bare har lyst til at krybe under dynen med en god varm suppeog film
Del kartoflerne i to og skær med en skarp kniv hele vejen rundt i kartoflerne ca. Du kan erstatte de søde kartoflermed almindelige store, faste kartofler
En super velsmagende, cremetsuppemed tre slags fisk ogsprøde porrer på toppen. Tag laksen af panden, hæld mere olie på (panden skal være dækket af et tyndt lag) og steg porre-stavene sprøde
Suppen smages til med salt, peber og muskat (husk at bullion har meget salt i sig i forvejen, så det er vigtigt at SMAGE til, inden man tømmer saltbøssen)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.