Kold pastasalat med rød pesto. Den her pastasalat er sprød, sød og med bid i og er også rigtig lækker til når grillsæsonen starter eller på et buffetbord
De første par gange jeg smagte det, var jeg ikke videre begejstret, men efterhånden er jeg blevet ret så vild med dette alternativ til den almindelige basilikumpesto
En pizza medmedpesto er en pizza medpesto – enkelhed er som altid kodeordet. Pesto alla genovese er oprindeligt en egnsret fra Ligurien, men den grønne sovs spises og produceres i stort omfang også langt ud over Italiens grænser
Jeg elsker hjemmelavet pesto, dem man kan købe, kan på ingen måde konkurrere med denne. Det gode ved pesto er at man kan variere den utrolig meget, lidt efter hvad man har i køkkenet
Pesto er en italiensk saus. Her er en utgave med basilikum ♫. En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino
Tilsæt også hvidløgsfed, salt, peber, hasselnøddekerner, citronsaft og skal, en smule parmesan og blend det hele til en til det bliver en lækker cremet pesto
Den klassiske grønne pestomed basilikum, hvidløg og parmesan er altid et hit, men jeg kan godt lide at eksperimentere og bruge hvad jeg har i skuffer, køleskab og urtehave
Frem med blenderen eller stavpiskeren, i med kernerne, basilikum, parmesan, og hvidløgene, og halvdelen af olien og blend - prøv lige lidt frem og tilsæt mere olie efterhånden, smag til med citron, salt og peber
wpa iframe[src*='viewablemedia. Jeg havde en ide om at lave en dessert pesto, der kunne bruge til bl. Selvom det var lækkert på vandmelon, kunne melonen godt drukne lidt i smagen i forhold til pestoen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.