Geniale grillede fisk Her er forellerne lige lagt på. Jeg grillede i går nogle dejlige foreller. Jeg havde købt en engangsgrill og puttede de marinerede foreller direkte på grillen
2. dag i min toscanske madforsøgsugeNår man siger det toscansk køkken, tænker man nok på pasta i lange bløde bander, men der er altså også en del kartofler, de gemmer sig bare lidt bedre
Fransk løgsuppe er en klassiker i det franske køkken og det er der en grund til. Det er en suppe med meget smag, trods det nok er den nemmeste suppe i verden
Pestoen sammen med peberfrugtpure, kartofler og en bøfEn skøn lille delikatesseDette er en lille lækker ret, som kunne bruges til en gang pasta, smurt i en sandwich eller på en bruchetta
Både god på 1. og 2. dagen. Ratatouille serveret med en stor bøf. Når jeg er på ferie i Grækenland har jeg kun oplevet, at have et meget lille køkken med to blus, derfor kræver det omtanke for at lave et helt aftenmåltid
- Et lækkert tilbehørI øjeblikket kan man få danske majs og det er den vildeste luksus, synes jeg. Jeg er stor majselsker, guffer den ene majskolbe efter den anden, hvis jeg kan komme til det
Dette er en moden Aji bonito som kunne bruges. - Vildt velsmagendeDette er en opskrift jeg lavede under min toscanske uge i sommers, men jeg fik ikke lag ud, for der var så mange andre opskrifter
-En smuk delikatesse Denne ret er yderst populær mange steder i verden. Det er dog svært at sige, hvor denne ret stammer fra, både Spanien, Frankrig og Albanien vil gerne tage æren for denne ret
-En all a rounderDette er en lille, men fuldstændig henrivende ret. Man kan lave retten til morgenmad, som mellemmad, til frokost eller som en del af en lille let aftensmad