Skal der være gilde, så lad der være gilde. Menuen til Bondemandens fødselsdagsfest lød – i al sin enkelhed - på hjemmelavet rejesalat, ribbenssteg fra den gode gris – med rødkål, en rød og mør roastbeef af egen avl, forskellige oste og den smeltende, lækre mandelmarengslagkage, jeg fortalte om i går
I. j. u. l. e. g. a. v. f. i. k. N. o. K. r. s. M. d. t. F. ,. m. C. h. n. æ. p. å. D. b. y. (. ". -. ø. ). c. L. S. J. 4. 5. O. 3. 0. 2. 1. /. ½. T. 6. %. H. R. z. E. é. A. w. V. P
Dette brød har jeg efterhånden bagt nogle gange, og har haft stor succes med det hos mine gæster. I kan se et af mine madbrød med en anden lækker topping ved at klikke her
Jeg ville gerne fortælle lidt om mine indtryk fra første arbejdsdag, eller om planerne for weekenden eller måske bare lette hjertet lidt om Manfreds helbred … faktum er dog at jeg bare er helt blæst og vildt træt
lyder det ikke ret så fantastisk. Det er de faktisk også. I efterårsferien havde vi min far og den side af familien på dette års første fødselsdagsbesøg – en større omgang hvert år men det er også så dejligt lige at få set alle, især dem man måske ikke får julen sammen med
H. a. r. b. g. t. e. n. l. i. p. o. u. d. s. h. f. ,. å. v. y. D. m. k. j. æ. O. N. w. q. -. ø. ). G. (. 1. 2. 4. 5. 0. 3. +. ½. 6. L. c. R. M. P. T. S. V. B. J. E
P. u. l. e. d. p. o. r. k. j. b. a. t. n. y. s. g. i. v. h. ø. f. O. å. ,. m. D. c. S. æ. H. 2. 0. ½. U. -. /. (. w. ). J. F. M. 3. R. E. A. I. 1. N. 8. 9. x. T. ". V. B. G. Å. 5. C. 4
1 hel frisk kyllingmarinade. 1 spsk soya½ spsk sød soya1 stort fed hvisløg2 spsk olie½ tsk saltfrisk kværnet peber1 peberfrugt i mindre stykker3 gulerødder i stænger1 stort løg i bådehvidløgssalt og salt6 dl vand3 dl ris1½ hønseboullionterningcreme fraiche dressingKyllingen sættes på spyd - og hvis man ikke har et sådant, partereres deni mindre stykker og lægges i et smurt ildfast fad