Crème brûlée – Så er det ikke sværere!
Tastenatic.dk
Tastenatic.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 æg
  • 75 g sukker
  • sukker
  • 1 stang vanilje
  • 250 ml fløde
  • 150 grader varm ovn 30-45 minutter. Jeg læste ca. 30 minutter rundt omkring, men det endte med at blive 45 minutter i alt. Så hold øje med dem. De er klar når de har en let blævrende, men bestemt ikke flydende konsistens. Du kan evt. ofre den der bliver til dig selv og bruge den som tester. Prik lidt i den med en gaffel eller en ske efter 30 minutter og se hvordan de er. Det giver sig selv – hvis skeen/gaflen synker helt i og bliver våd er de ikke nok. De må dog heller ikke tørre ud. Så har du bare æggestand.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.