Mangler du en god sensommerret til weekenden, kan jeg anbefale disse grillede jomfruhummer med hvidløg og persille, som smager af ren luksus og tilmed er super enkle og nemme at tilberede
Hæld den over glaskålen, og lad det trække på køl. Fjern først hovedet, pil derefter skallen på den øverste del af kroppen af, og vip til sidst halen af, så tarmen kommer med ud
Jomfruhummer, stracciatella og panzanella. Skær skorpen af brødet og lav det til grove krummer, som du blander grundigt sammen med agurken, som skal være skåret i små stykker
M. u. m. s. ,. h. v. o. r. a. g. e. d. n. t. k. ø. J. f. i. j. l. b. å. p. y. H. æ. -. A. D. B. (. 4. ). 8. 1. 2. O. 3. ½. S. 0. c. 5. L. P. T. 6. F. G. é. e g
Prikken over i’et er islandske jomfruhummere, som jeg har fjernet skallerne på og derefter smørstegt kort på panden inden de er blevet forenet med tortellini og sauce
Hæld et par skefulde skaldyrsbisque over (sørg for at få ærterne med), fordel jomfruhummerhalerne på hver tallerken og drys til aller sidst med lidt frisk basilikum
Jeg har fundet lidt jomfruhummere i fryseren ognogle tomme marmeladeglas i skabet. Jeg har også syltet lidt rødløg, og har stadig syltede stikkelsbær i køleskabet, måske jeg også bruger dem
Pil jomfruhummerhalerne i rå tilstand og lad dem herefter stå fremme mens du hakker kød osv. Hak de to mørbrad efter behag og krydr med lidt salt og peber samt aspargesmayonnaisen
Friskkogt spaghetti. Inden løget bliver brunt (det må det endelig ikke, for så bliver det lidt bittert i smagen), så kommer du de rensede jomfruhummerhaler på
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.